16 mars 2010

J20 avslutar med vinst!

Dm finalen sista match slutade med 5-4 till Lund! tyvärr hjälpte de inte Giants! Eftersom Osby vann med 9-3 i Lundaborgen!

Vi åkte upp med en liten trupp som bestod av 12 utespelare och 2 målvakter!

Matchen började väldigt bra tog ledningen av Skottgalne Sebastian Rosberg efter 7 minuter då han håller sig framme vid mål och kan slå in pucken. Osby kvitterar ett par minuter efter efter misstag i offensiv zon. Patrik Takacs får äntligen göra mål igen efter direkt på tekning dra sig in mot mål och plocka upp returen och göra 2-1 till Giants!

Period 2 börjar på sämsta möjliga sätt, efter 46sekunder gör osby 2-2 och efter de målet var de osby som förde matchen och kunde både göra 3 och 4-2. vi tog tag i vårt spel igen och han reducera i slutet av andra genom vår LILL ERIK! Äntligen kom första målet för hans del och det var han verkligen värd efter en sådan här säsong som han gjort med J20!

period 3. Martin Ling får kliva av pga revben skada och Lukas Jönsson får lika så kliva av pga axel problem. vi går alltså ut i tredje perioden med 10 man. 10minuter kvar av matchen åker Richard Ursu in framför mål och slår in pucken i öppen bur ! 4-4! tredje perioden har varit vår från början! 6minuter från slutet gör vi 5-4 genom fint förarbete av Jimmi Oor och Erik Sandgren som kan avslutas i tom bur av Jakob "Jalle" Larsson! 5-4 står sig och slut resultatet !

Målskyttar: Sebbe, Takacs, Richard, Lill Erik & Jalle.

En mycket mycket bra match från allas håll kul att avsluta med en vinst boys!
Lund Giants J20 vill tacka Matti Pauna, Tina & Tibbe & Paul som har hjälpt oss med allt!
Sista året har varit ett av dem bästa jag upplevt med Lund och tror nog dem flesta tycker samma som mig. Tyvärr kommer vi gå skilda vägar nu många av oss så ta vara på dem sista träningarna och så försöker vi fixa ihop en avslutning tillsammans!