27 februari 2010

Sagan om konungens återkomst!

Lund Giants begav sig till Kallinge för 2 pinnar!

Matchen inleds med ett massivt tryck från Di Röde, 1-0 kom efter lång press från Lund! Jens avancerar genom mittzon och drar iväg en handledare från blå som tog i stolpen, pucken går upp till #14 Z-Man som drar iväg ett slagskott, jens åker in framför mål och styr in 1-0!!!

2-0 kommer kort därefter, # 7 P-Man åker in i slottet och avfyrar "kanonen", ribba in och 2-0 är ett faktum!

Vi går till periodpaus med en komfortabel ledning, dock blev utlandsproffset Jens Strinsjö knäskadad, men efter snabb behandling av vårt medicinskateam kommer han ut starkt i 2a.

2:A perioden inleds lite avvaktande, 3-0 kommer efter fint spel där Richard kunde panga in pucken framför mål, och vem står där om inte Lund Giants stora stjärna; Jens Strinsjö,. eller ja Jimmi Oor.. 3-0 till Giants!

Efter detta slappnar vi av och låter Kallinge komma in i matchen, de gör 4 snabba kontringsmål och går till periodpaus i underläge!

Efter detta slappnar vi av och Kallinge fortsätter att ånga på, men tycker att vi spelar bra i försvarszon och inte går bort oss så lätt som i andra matcher. Kallinge utökar dock sin ledning till 5-3 då vi gått bort oss på alla positioner. Edh lägger in pucken på mål och vem är inte där om inte Powerforarden Pendse som styr in pucken elegant. 5-5 kom kort där efter av jimmi oor. Kallinge får in sista pucken kort där efter och vi var verkligen nära att reducera, tyvärr hade vi inte turen med oss och fick åka hem till skåne med en förlust, 6-5..